lain orang lain ragamnye..

 

Lately..ntah kenapa tekak ni rase mual je.. pantang bau benda pelik sket.. mesti nak termuntah. Lagi-lagi kalau bau badan orang.. xpecially untie cleaner kat sini.. bukan semualaa..sorang dua je.. mintak maaflah. aku awal2 akan surrender.. klu ttp hidung depan diorang takut terasa pulak nt. So, baik aku blah gi tempat lain.

Oh ye, ade lagi sorang, alamak bos.. aku betul2 mual setiap kali berdiri sebelah die.. bagai nak terkeluar isi perut..sorrylah bos. Pening nak melayan kerenah badan aku sendiri.. baru makan sesuap dua dah rase loya.. tapi klu tekak ni dah mengidam nak makan ape2, spi dua tiga pinggan pun boleh layan.

Jgn fikir bukan-bukan yee.Aku masih lagi perawan. Mungkin sebab bulan sedang mengambang.. Leceh!.. xpe2, itukan sebahagian dari lumrah kehidupan? klu tak merasa itu semua, tak seronoklah jadi perempuan.. tak gitu? lain orang lainlah ragamnye. heheh

Tapi pagi ni aku rase keadaan dah pulih seperti sedia kala.. aku sudah boleh berdepan dgn makcik2 cleaner ni tanpa pergi ke tempat lain..kire oklah  klu setakat nak tahan nafas sekejap. Yang membuatkan aku rase lebih happy, abg nuar dtg sambil bawak surat yang tertera nama aku.. dari JPA pulak tu. YES! Finally, ape yang aku tunggu-tunggu dah sampai. alhamdulillah.. jom celebrate 🙂

p/s: gedik, kuar jom sabtu ni.. gi SSF~~

Advertisements

~ by littlemine on 06/04/2009.

13 Responses to “lain orang lain ragamnye..”

  1. aik…surat tukar ker dari JPA? kamu nak p mane?? (hehe menyibok je nak tau ) ;p

  2. mule2 bace td cm suspen jerkk:P

  3. erm, aku yang dah kawen pun tak mual/loya!cissssss!!!!

    jom, ko blanje!kata nak celebrate!

    • nak celebrate bukan bermakna nak belanje..tu yang menyampah ajak ko tuh!

  4. kalau mcm tu aku x nak g!

  5. ermm..same to me!!! kt opis pn ade gak y bau 😦

    • zaa..tak tahan kan?? bukanlah kite ni wangi sgt..tapi takdelah spi org bau pun ttp idung.. sesak rasenye.

  6. bau kentut ko busuk!

  7. balik la ngok!!!!
    ahad aku g tganu..
    sian la laki aku sangap die!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: