para pejuang

hish! penat je aku type panjang-panjang..boleh hilang pulak tiba-tiba..

Mood aku nak update blog dah kembali..biaselah..ada jugak pasang surutnyee.. kejap rajin kejap malas.. Alkisah, hari ahad haritu aku join pae and the geng untuk main paintball di ‘Nur Lembah Pangsun Resort’ kat sungai congkak.. actually resort tu member pae punye..so, dptlah harga kawan-kawan.. for those yang berminat nak try bolehla contact faizal aka pejai.. tapi, tak dptlah harga kawan-kawan ye..klu nak dpt harga tu kenala kawan ngan die dulu.

Aku tak main pun..sekadar pemerhati di samping memberi sokongan moral dari tepi je.. tak reti satu hal, takut pun ye jugak..klu kena mata boleh buta beb. Patutlah pejai asik ckp jgn bukak mask tu walau dlm keadaan ape sekali pun..Tgk diorang main mcm best lah pulak..syok sgt tgk sampai tak sedar kaki aku kena gigit pacat..eee dah naik kembung pacat tu hisap darah aku..cis!tapi klu nak try kena ajak member2 pompuan lah dulu..takdelah hardcore sgt..jom korang,kite try nak?

Tak susah aku nak sesuaikan diri dgn member-member pae..sebab diorang tersangatlah sempoi.. setakat usik sket-sket tu apelah sgt.. next time boleh buat gathering lagi ok?

Selebihnya..let the pictures do the talking.. cheers~

 

Advertisements

~ by littlemine on 15/04/2009.

6 Responses to “para pejuang”

  1. pacat?????

    eee seram arrr

    • mmg seram..tapi ok jugak..die hisap darah kotor yang tak diperlukan dlm badan ni..hehehe

  2. tembaklah anda sebelum anda ditembak!

    hahaaaa!!!!!!!!

  3. ahaaa ada jugak gmbr skuad dlm uniform 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: