1 hari di lembah cameron

Weekend lepas aku dan family ke Cameron.. our last visit was on Aug 08 together with mama ein, pae & nana.. tapi kali ni hanya kami satu family aje.. tapi.. masih ade yang kurang coz bombok tak ikut for some reasons.. seronok mmg seronok..walaupun die tak ikut tak bermakna die tak mengirim.. nak strawberry harga RM25 punya! ceh. Ein pu tak ikut..ade keje katenye.. dan si gedik pon membujang la sehari.. resah gelisah je die..tu baru sehari.. rindulah konon!

holiday with my family is the best moment ever~

makan aje nii

makan aje nii

budak ni mcm takde laki je..mane2 pun nak ikut.
budak ni mcm takde laki je..mane2 pun nak ikut.

 

* strawberry moment gives me a reason to come here again.

Advertisements

~ by littlemine on 29/04/2009.

4 Responses to “1 hari di lembah cameron”

  1. haha….kak farah tu mcm xde laki ehhh… smpy hati tnggal tggl kt umah:P

    kak farah, best sgt eeh kdai stroberi moment tuh?

  2. haha….kak farah tu mcm xde laki ehhh… smpy hati tnggal tggl kt umah:P

    kak faten,best sgt eeh kdai stroberi moment tuh?

    • biaselah jijie, kak farah tu kan gedik. hihih
      haah mmg best..klu jie pegi sane, dont forget to go there.. kecur liur tgk menu die. ajaklah alan gi~~ ;p

  3. oi, kojaq!
    lain kali aku x nak tinggal ein lah!!!

    jijie, sila ke stroberi moment.bestttt!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: