not one in a million!

Sebelum ni..

Aku tak pernah follow one in a million..

sejak dari zaman suki, alif, faizal tahir.. takde seorang pon yang membuatkan aku melekat depan tv semata-mata nak tunggu diorang nyanyi..

Tapi, ade seorang hamba Allah.. iaitu Indrawan Syah aka Tomok, membuatkan aku teruja setiap kali die perform.. oh well, i’m not his biggest fan lah of coz, tapi since die join OIAM season 3 ni, mcm bukan tomok yang dulu.. bukan tomok yang jiwang tangkap leleh punye lagi.. itu zaman anak ABU! bak kata beliau sendiri, ‘Tomok yang baru dah lahir’.. yeah!

Walaupun aku tak gemor fesyen rambut die, tapi aku mmg teruja dgn die.. tak sia-sia aku bergambar kenangan dengan die mase wedding anak bos aku dulu.. mungkinkah sebab aura aku melekat kat die selepas kami bergambar haritu?sebab tu die menang kot..hahahaa.. cam siot je statement! papepun, he’s the best among the rest..but surely not in a million lagi.. maybe in a thousand je kot.

sepadan tak? heheh.. saya tak segedik itu ye..

sepadan tak? heheh.. saya tak segedik itu ye..

*i’ve watched SNIPER twice..and i still can remember my lincoln till today.. sniper best~
Advertisements

~ by littlemine on 04/05/2009.

3 Responses to “not one in a million!”

  1. haha..

    tomok!
    tomokkk!
    tomokkk!!!!

    sejarah mungkin berulangggg..ngiaaaauu ngiaaaauuu *sengau*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: