penantian yang paling aku tak suka!

Penantian sungguh menyeksakan! yes! semalam aku ke sogo together with my mom & daddy.. sogo sale sgt2.. and aku yang definitely love to shop a lot ni tak melepaskan peluang utk bershopping.. and i was so luckyyy coz mummy said ‘it’s on me’.. yeaaa..

But.. i was sooo clumsy & careless.. beg yang penuh dgn barang-barang tertinggal di kedai tudung kat masjid india.. aduh! puas aku pikir kat mane aku tinggal and i’ve decided to ask abah patah balik pegi kedai tu.. shit, dah tutup! dan sebenarnya aku mmg terasa mau nangish.. sedih sebab penat aku beli barang2 tu.. pastu mak yang bayarkan pulak.. 😦

..and last nite aku rase serba tak kena..resah gelisah.. hanya mampu berdoa semoga tuan kedai tu org yang baik hati..simpankan beg tu utk pemilik yang sebenarnya..

..and this morning, pukul 10 pagi aku dah terpacak depan kedai..

‘Ada.. akak mmg tg adik dtg balik’

..Alhamdulillahhhh.. masih ada org yang baik hati di dunia ini.. syukur.

* happy mom’s day mummy..luv ya muchosss.. gedik, sebab kau aku tinggal beg tu tau..belikan present utk kau punye pasal.. huhhhu

Advertisements

~ by littlemine on 13/05/2009.

2 Responses to “penantian yang paling aku tak suka!”

  1. oh terharunyaaaaa!!!!!

    tak mainlah pre-wed ni, orang shoot gambar kawen je!lagi pulak shoot pakai baju mydin!hahaaaa…

    • heyyyy.. bongok! mahal tauuuuu aku beli.. habis duit gaji aku sebulan. huh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: