..belum masanya lagi dear

 

Last night, i received msg from aina, my ex-classmate when  i was at polisas.. smsnye berbunyik lebih kurang,’betul ke kau dah nak kawin, tak jemput aku pun..semua org lupa aku..’

alahai, jgnlah begitu darling, ini baru bulan 6..takkanlah aku nak jemput kalian sekarang..tak sedap pulak jadinye kan klu awal sgt ni.. aku hanya mampu berkongsi cerita di sini..dan rasenye dari cerita-cerita aku kat sini pun org dah boleh agak yang aku akan jadi bini org tak lama lagi..insyaallah klu takde aral melintang..tapi utk menjemput, belum masanya lagi..

jangan risau..sampai masanya pasti aku tak lupe pada semua..dgn siapa lagi aku nak kongsi hari besar aku  klu bukan dgn korang..insyaallah.. jgn tak dtg pulak yee.. 😉 *hugs*

*rest in peace mr micheal jack..

Advertisements

~ by littlemine on 26/06/2009.

3 Responses to “..belum masanya lagi dear”

  1. huhu.. micheal jackson sakit jantung..
    hai akiera, lady nih… ehheheheh…
    mintak izin nak link blog akiera ni kat blog lady boleh?
    🙂
    camne akiera leh jumpe blog lady ek, kalau tau akiera ada blog, awal2 lady dah masuk bklog akiera.. heheheh…

    • eh lady..sampai jugak kat sini yee.. lady..panggil faten pun boleh juge.. lebih mesra..heheh
      faten masuk blog misery.. then nampak LOE punye link.. haaaa ape lagi terus click 🙂

  2. oh haah.. mmg ada link ngan blog misery.. hehhehe..
    nasib baik jumpe.. behnyer.. hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: