awal sgt ke?

 

Tadi en. hanip dari habib call.. katanya ‘cincin dah siap’.. yuhuuuuu.. eh, haritu kata 2 bulan baru siap.. tapi tak spi 2 bulan pon lagi.. tak kisahlah.. janji dah siap!

..tak sabarnye mau sarung di jari sendiri.. hehh.. awal sgt ke? no laahh.. lagi bagus sebab aku boleh concentrate kat benda lain..melambak lagi tak settle ni.

Esok, hari utk bercuti bersama gula-gula hati.. yeayeaa~

Advertisements

~ by littlemine on 02/07/2009.

8 Responses to “awal sgt ke?”

  1. Wah.. bestnya.. bagus kalau siap awal, boleh tumpukan untuk persiapan bende lain.. 🙂
    kalau dah semuanya ready nanti, boleh la manjakan diri, amik pakej pengantin kat spa pulak, manjakan diri kat spa ni bagus untuk menaikkan seri dan menenangkan fikiran, maklum la nak sampai big day tu mesti gementar dan banyak fikir kan?
    memang berbaloi ke spa.. hehehe..

    • spa buat sendiri pun boleh jugak kan lady.. sapu rempah ratus satu badan.. heheh

      • spa sendiri pun boleh(kalau rajin), tapi lady ni kalau nak lulur sendiri, pemalas yang amat.. tu yang nak pi spa jugak tu.. wakaka..
        tapi kalau rajin amalkan sdiri mmg bagus, my sis in lay rajin lulur badan ni, kulit die mmg lawa, shining je nampak..

  2. hye tuan umah…salam ziarah…klu sudi link kn la blog awk ngan blog kite yer…
    🙂

  3. hye Tenton..miss u much!!

  4. aku dah rasmi dah cincin diaaa!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: