yours truly :)

24th  May 09, my best friend ema telah selamat bertunang with her pilihan hati faiz.. sweet je mereka ni.. kenal pon mase kat polysas di bwh pokok yang rimbun..igt lagi masa tu, ema siap nangis-nangis lagi tak nak jumpe faiz..hahahaaa..at last jadiiii jugak..jgn marah ye ema.. and she hired snapshotz for her big day.. thanks for choosing us dear.. time nak makan nasi minyak nanti bolehla deal lagi yee..heeheh~~

and here, some preview of them..the very sweet couple..

hepy ending ema & faiz :)

hepy ending ema & faiz 🙂

 

..sembang-sembang dgn ema kejap tadi, baru sedar, rmi betul geng gedik nak kawin next year.. zaa,ktee,farah,ema.. cepat betul masa berlalu..
Advertisements

~ by littlemine on 14/07/2009.

11 Responses to “yours truly :)”

  1. mcm outdoor pas nikah je!haha..

  2. oh lupe, itulah kelebihan snapshotzzzzz~~

  3. sweetnyeeeeee 🙂 hehehehe

  4. cantik sgt2, mcm evening gaun kannn???

  5. wow, jarang nampak sesi fotografi untuk bertunang..
    bagus ni, kenangan seumur hidup apa salahnya kan..

    • haah.. kite yang tengok ni pun rase seronok.. tapi tulah, baru bertunang ni, nak posing pun kena cover2 sket..heheh

  6. soo sweett..hmm sara da kne start saving laa 4 prezen u all nex year ekk..eh tp faten diz year kn..??hehehehee…

    • hehe..sara..faten nak hadiah besarrrrrr ehh.. hihi
      sarah, kenapa faten tak blh masuk blog sarah 😦

      • oo nk besar eek..??besar mne tuuuuu??besar tapak tgn jer leh laa..hahah..xbleh??hmm pelik org laen ok leh jee.nti sara tnye mrs ict kiter cikpuan ezah tu ek..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: