….monday blues

 

Hari ini dah 3 Ogos.. LH called me yesterday..katanya kad dah siap.. hehe awalkan?

..Mak yang beriya suruh buat awal-awal.. nt masa raya boleh terus hantar kat org kampung..bagus jugak..tak perlu nak balik 2-3 kali.. and aku pun boleh decorate lagi kad tu.. kasi lawo-lawo lagik 🙂

..Badan masih terasa letih..penat dlm kereta tak hilang lagi sebenarnya.. trip konvoi ke terengganu kali ni lama betul..sampai 11 jam dalam kereta.. dari sana pukul 9 mlm, pukul 7 pagi baruu sampai kl.. gedik yang tak sabar-sabar nak balik..itulah lain kali suruh ein ikut!  Tapi aku suka.. 11 jam rasenye mcm sejam je..klu bersama org tersayang mmglah mcm tu kan?rase cepattt jee ;p

..and harini aku rase mood masih dlm blues.. seminggu bersama si dia buat aku rase mcm dlm syurga hendaknya.. cepatlah Disember menjelma.. hhmmm

 

*tinggal lebih kurang 3 bulan lebih je lagi.. aku akan sabar menanti 😉

Advertisements

~ by littlemine on 03/08/2009.

15 Responses to “….monday blues”

  1. Sudah siap ek kad.. bagus gak idea bagi kad time raya. Tak yah susah nak post or berkunjung ke umah utk antar kad. 🙂

    • hhmm mmg betul.. tapi kena make sure remind diorang jugak..takut bagi kad awal sgt kan.. terlupa pulak 😉

  2. huh!
    kesian laki aku tau kena tinggal!

    elehhhh, gatal..tak sabar nak kawen…

    • mestilahh.. aku tak sabar nak panjat gunung..hahahahah~

      p/s: jadi tau trip Gunung Kinabalu next year..ckp kat ein bulan 3!!

  3. lelelele gatai btul bunyi nye ye! da xsaba nk kawen la tu! :p

    • yerlah za.. dahla susah nak jumpa..klu free weekend baru lah boleh dating.. pas kawin pon mcm tu.. 😦

      za ade sape2 tak leh tlg faten transfer awal kat sane?heh

      • ermmm..nnt za try check ye..kat opis za ade sorg baru masuk die dari spa

  4. dah tak lama tu faten.. mesti hati tengah berbunga skrg..
    terbayangkan honeymoon di situ kan.. hehe…
    ambik gambo banyak2 tau..
    🙂

    • lady, nak tau tak?faten lagi teruja nak pegi sana daripada kawin tau..heheheheheehh~~

  5. faten, nanti bakal hubby keje kat mana??
    duk berjauhan ke?? lamanya p tganu 11 jam???

    • si dia keje di melaka.. so nt faten transfer ke sanalah..plannya mcm itulah insyaallah..

      11 jam sebab asik berhenti tido,rehat,minum azie.. tu yang jadi 11 jam tu!pukul 7 pagi bru spi kl.

  6. ten…xsbr nk tgk ko snding!!
    bwk froggie ko skli ke nek pelamin nt?hehe…

    • aku pon tak sbr nk tg ko besanding.. 😉

      jgn bt pasal.. muncung laki aku nt klu! hahah

  7. Faten.. x sabar jugak nak tgk kamu kawen.. 😉 Best taw kawen.. ;)) *wink wink*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: