syurgaku di dunia

 

~~16 August~~

What a very  beautiful day.. aku sabar menunggu si dia.. Hajat kami untuk celebrate bersama.. 4 tahun! yaa.. terlalu sekejap rasenye mase berlalu. sudah 4 tahun kami bercinta~ ..dan hari itu juga hari jadi si dia.. senang kerja kami celebate pada waktu yang sama 🙂

..we met up at 4pm.. honestly aku mmg menunggu hari itu tiba.. kerna aku tak sabar-sabar nak bertentang mata dengan si dia.. picnic di sg congkak bersama geng-geng ofis aku rasakan terlalu lama.. mungkin sebab aku ternanti-nanti pukul 4 petang.. tapi picnic bersama mereka tak kurang hebatnya..en zamri, kak ikin, cp zamri,ima dan ramai lagilah.. setiap saat aku hargai bila bersama mereka..bukan senang nak bercerekarama begini selalu..

..we decided to have our dinner on 17th for our final anniversary celebration as ‘bujang’ at Shangrila Putrajaya.. but, surely not recommended!! boring. Menu yang tak seberapa itu bukanlah masalah utama..tapi service yang diberi..poorly badly. and for the staff, not friendly at all.. tapi kami take it easy.. yee, lebih senang begitu..tak perlu melenting tidak tentu pasal.. walaupun mereka lebih senang melayan foreigner daripada orang malaysia sendiri.. contoh yang baik bukan?

..dan hari 16 itu, hari utk makan-makan lagi.. and this time, Bayou at Alamanda menjadi sasaran.. love it.. tidak perlu berbicara lebih, suasananya sudah cukup membuatkan aku rase tenang dan mendamaikan.. lebih-lebih lagi bersama si dia yang tersayang.. happy birthday to u sugar.. TI AMO MUCHO MAS

 

 

*aku pastinya masih tidak mampu untuk mendapat syurga di SANA..tapi kalian adalah syurgaku di dunia. Alfatihah dariku untuk arwah Ustaz Asri.

Advertisements

~ by littlemine on 17/08/2009.

2 Responses to “syurgaku di dunia”

  1. hai faten, lady doakan semoga berbahagia dan berkekalan..
    lelebih lagi faten tgh menunggu hari bahagia skrg, tak lama lagi dah tu hehe..

    nak inform kiera, dont worry nanti masa honeymoon kat andaman, both of u akan dilayan macam raja.. 🙂
    masa lady honeymoon kat situ haritu, kebanyakkannya adalah foreigners, kitorang berdua jer melayu, tapi takde perbezaan layanan, kat sana semua staff punya layanan adalah tip top..

    🙂

    eii, tak sabau nak tunggu faten gi honeymoon n snap pic bebanya n letak kat blog ni, boleh la lady lepaskan rindu pada andaman..

    🙂

  2. ..hope so lady.. thats y faten mmg choosy sikit pilih tempat for our honeymoon nt.. takut mcm nilah jadinye. and bila baca good review dari blog lady, terus rase teruja 🙂

    insyaallah.. nt faten tepek pic kat sini.. i cant wait alreadyy~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: