…superwomanz

..harini hari ke-13 berpuasa.. hari-hari kerjaku semakin busy dgn utusan kad raya yang perlu dibalas.. bukan aku punye tapi bos.. kerja wajib setiap tahun setiap kali raya tiba.

..yesterday,was a reunion day for pessians at cozy corner ampang… it’s been a long time not hear anything about them… oh ye, for those who are interested to have iftar there,dont forget to book your table first.. you better do coz tempat tu mmg hot dgn kesedapan nasi dan western foodnye.Parking senang,and the price is affordable..and the service was good too.. well recommended.

..mcm2 cerita yang diborakkan..aku lebih kepada mendengar daripada berbicara.. zarith falina mcm intenet bergerak je lagaknye.. semua cerita die tau.. ;p

..suriyati miskam sibuk promote bisnes susu,natat sibuk dgn insurans,zam pulak sibuk dgn cupcakes..alia pun cupcakes jugak..tapi aku tak sangka yang alia join photography.. cayalah elly! cuma aku dan seri je takde benda nak dipromote..whatever it is, i really enjoyed myself meeting them last nite..cheers to all the superwomanz~

SUE & NATAT

SUE & NATAT

the crazy pessians

the crazy pessians

gambar selingan.. takde kena mengena dgn entry di atas.. ;p

gambar selingan.. takde kena mengena dgn entry di atas.. ;p

 

*i cant wait for going back home today..penatttt

Advertisements

~ by littlemine on 03/09/2009.

3 Responses to “…superwomanz”

  1. sedap ke?

  2. sedap.. kau nak pegi kena book dulu..dlm kul 5.30 ke kau pegi order pastu jalan2 la kat situ..

  3. I love this…huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: