hak cipta terpelihara..

 

My story on my last weekend,

Ima stayed at my place for a week.. so before die balik ke rumah kami sempat berbuka bersama di ampang.. as usual, my favor place to have my big bite..mane lagi klu bukan nailis.. aku rase penat,maybe sebab puasa lepas tu berjalan dulu pulak di Jalan Tar.. crowdednye manusia tak dpt aku bayangkan.. tapi itulah meriahnya raya kat KL ni kan..klu tak,tak lengkap rasenye hidup klu takde Jalan Tar. ;p

..setelah mengharungi jalan yang sesak, finally kami spi di nailis lebih kurang jam 4 ptg.. aku terus book meja,order dan bayar deposit..dengan senang hati kami merayap lagi ke ampang point pulak.. gedik called, katanya die pon berbuka di situ.. mintak orderkan dia siap2..cis..sibuk je! Aku menunggu dgn penuh sabar dari pukul 6, tapi spi jam 7 burger aku still tak sampai.. yang peliknya burger gedik yang diorder kemudian (kami duduk meja lain-lain),dah sampai pulak. Rupenye diorang hilangkan kertas yang aku dah order.. lagi 10 minit nak berbuka, aku terpaksa order balik dan menuggu lagi.. jadinya,aku makan dgn dada yang sesak menahan nafsu nak marah..nasib baik aku puasa.

..dan semalam aku ke Cosy Corner.. masa untuk berbuka bersama kawan baik, Farah Diyana Abdul Malik.. sekali lagi aku jadi mangsa.. orang lain semua tunggu masa je nak menyuap dlm mulut.. tapi aku, 3-4 kali asyik tanya makanan yang tak sampai2 je kejenye.. aku order dulu org lain yang dpt dulu!

.. harini, rase sgt malas nak bgn sahur, nak pegi keje lagilah malas.. tapi memikirkan tinggal 2 hari je lagi untuk aku bekerja..lepas tu aku dah boleh berlenggang sakan.. Saya bercuti 12 hari 🙂

So, sementara mood masih ada untuk berblogging, HAPPY AIDILFITRI TO ALL OF YOU.. MAAF ZAHIR DAN BATIN. Selamat makan ketupat rendang~~

 

* abaikan saja tajuk entry ni.. nak tiru boleh, tak salah ;p

Advertisements

~ by littlemine on 14/09/2009.

4 Responses to “hak cipta terpelihara..”

  1. ko kena mandi bunga dulu sblm g kedai makan!!hahaa….

    plagiat?tak kisahlahhhhh..kahkahhhhh!

  2. faten,
    selamat hari raya aidilfitri untuk faten sekeluarga..
    maaf zahir dan batin dari lady sekeluarga..
    enjoy..
    😀

  3. ii sy malas betul nk ke jalan tar tu.manusia ramai tak hengat huhu

    • hye dami.. selamat ari raye.. mmg ramai yang amat.. tapi klu tak ke sana rase tak lengkap je raya ni.. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: