hari ini sudah 1 oct..

 

Wahh blog saya sudah berhabukk ;p

Tak ade cerita yang menarik untuk dikongsikan.. plus, mood untuk berblogging pun kurang.. jadinye aku hanya rajin membaca blog org lain aje..

Hari ini tangan rajin untuk menaip, dan mengupdate ape yang patut.. Macamane raya kalian semua? Mesti seronok kan..raya aku tahun ni biase-biase aje.. mungkin sebab aku lebih sibuk memikirkan hal lain.. orang2 kampung dah mula panggil aku ‘pengantin’.. what? belum lagilaaa!!!

cuma aku rasekan semakin hari aku semakin busy.. tinggal 2 bulan je lagi untuk aku bergelar isteri orang.. dan dah tentunya rumah aku sekarang penuh dgn barang-barang kawin.. eiiii naik rimas mata aku tgk! Tapi nak buat camne, dah itu brg aku sendiri.. serabut pon serabutlah.

..Kad kahwin sudah diselesaikan, cuma tinggal nak isi nama dan pos sahaja.. tapi keje lain masih melambak lagi.. sekarang, balik je rumah mesti aku akan curi masa untuk siapkan ape2 yang patut.. nasib baik mummy dah jadi suri rumah sepenuh masa.. ada jugak org yang boleh tlg.. nak harapkan gedik, die dah selamat dahhh ;p

Lately hati ini sgt sensitif.. pantang ade yang silap mesti aku rase sedih dan mula fikirkan benda yang bukan-bukan.. biaselahkan, inilah masanya setan dan iblis berbisik dan berlumba-lumba nak tunjuk sape paling terror.. bukan ke mereka benci bila sebuah masjid akan dibina? jadi aku perlu elakkan semua itu. Tenangkan hati dan banyakkan berdoa..kesian si dia penat melayan mood aku.. tapi si dia pun aku kurangnya,aku pun layankan aje  mood die..heh

next week byk benda yang perlu dibuat.. HIV Test, beli perabot,etc.. tapi yang paling aku tunggu ialah Deco Bersama Pae.. tak sabarnyee 😉

Tapi nape aku tak rase berdebar-debar pon ekk? belum lagi kot..hhmmm

Advertisements

~ by littlemine on 01/10/2009.

8 Responses to “hari ini sudah 1 oct..”

  1. heheheh.. tak rasa debar lagi eks.. awal lagi tu faten.. lady dulu sebulan amik masa nak siap kan semua dari kursus kawin, submit borang, n everythin la semuanya sebulan.. final week mmg berdebar giler.. dalam masa sebulan tu, setiap minggu lady pi spa.. mandi bunga segala mak nenek nak hilangkan stress.. tapi faten banyak masa takpe.. buat benda2 yg boleh buat dulu, early preparation ni bagus..
    bila dah nak dekat big day boleh rest skit.. sbb har kawin tu nanti u ll need a lot of energy.. jangan terlalu letih n stress nangti nak senyum pun tak larat hehehe…
    dah la kita dipakaikan memacam.. lady sampai migrain kat atas pelamin tu..

  2. haah lady..faten rase biase je.. itulah belum lagi kot..
    sekarang ni mmg belum gi spa, cuma buat sendiri je kat umah.. final week before kawin tu nt baru nak gi layan..tapi takut addicted mcm awk pulak.. ;p

    klu boleh faten tak naklah pki segala benda.. rimaslah kan..klu mak andam suruh pon, klu faten tak suke faten akan bgtau.. nt klu migrain atas pelamin nak senyum pun tak cantik..

  3. nak buat mcm mana..
    ibu mengandung kan!
    terpaksalah ko buat sendiri..

    yeye esok bobo dtgggg!

  4. oh xpe.. take time la. ms sy ari tu xsmpt pun nk g spa etc. sbb tgh tensi kena handle seme. tp time atas pelamin ttp menten cun. hahaha.. suka baca kisah org nak kawin ni. teringat kita dulu. bila tgk fesyen skrg ni rasa cam nak kawin semula jer.. nyway, enjoy k. 🙂

    • tq zaza.. atas pelamin mmglah kena maintain cun.. tak cun pon kena buat2 cun.. heheh ;p

  5. slamat bekerja keras ten…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: