kasi can sket yee~~

 

HEHHEHEHEHEH 😀

Saya ada sebab kenapa saya perlu tersengih hingga ke telinga hari ini…

Next week, aku akan menyibukkan diri dengan berkursus.. yep..sekali lagi untuk tahun ini.. Ikutkan, malas nak pergi.. BUT, i’ve reason why i should attend it.. the venue.. mane lagi klu bukan melaka kan??? ;p

Satu minggu aku akan berada di sana, di samping merehatkan diri daripada kerja-kerja di ofis, di rumah, makan sedap-sedap.. dan dah tentu aku akan menyelam sambil minum air.. kasilah can sket yee.. bukan senang kami nak berjumpe~

Dan yang paling best, aku dan si dia ada misi penting.. insyaallah harap menjadi coz i’ve planned it long time ago..tapi takde kesempatan nak melaksanakannya.. so, this is it! Nanti aku update mission kami berjaya atau tidak ye.. and for ima, u know i sayang u sgt2 kan awakkk..

Oh ye..aktiviti aku berjalan seperti biasa..cuma sekarang dah mula rase pressure and a bit tension.. i dont know why.. maybe dah mula rase debarannya.. yup, i admit it.. dan sekarang, i realised that, semakin jarang berhang out bersama teman-teman, apatah lagi bersembang dan sebagainya.. takpe, aku tau mereka faham.. no call, no sms, doesn’t mean that faten dah lupekan korang ye.. insyaallah tak lama je lagi kite akan berjumpe.. HUGS

..oh did i mention about my sis farah gedik is going to be a mom?she is already 3 months preggy mommy.. early next year, insyaallah saya akan jadi mak aten..and hopefully a  mommy in the same year.. 😉

bobo.. i really mish my bobo :(

                                                                                                                        bobo.. i really mish my bobo 😦

Advertisements

~ by littlemine on 20/10/2009.

6 Responses to “kasi can sket yee~~”

  1. hohhh besarnya gambar boboooo!

  2. kasi can bnyk2 pun xpe….ehehehehe

    p/s : awk ni jahat tau mmg ama x contact!

  3. izah.. nt kite jumpe yee.. faten nak bg kad nih 😀

  4. hmm xlame dh nk duk berdue ponn..yelaa ssh sgt nk jmpe awk fatenn..watever sara tgu faten dtg jgk umh sara!!:(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: