ok dah boleh kawin dah ;)

 

Today i’m feeling good..heh

Yesterday i decided to cuci mata and searching  for my guest book.. hampir terlupa dgn benda ni.. nasib baiklah.. penting utk kawan-kawan dan tetamu yang maybe nak beri sepatah dua kata kepada  kami nanti.. ecehh 😉

Tapi kebanyakannya mahal-mahal.. dan tersangat mahal ok utk guest book sahaja… but lucky me, lovely lace buat promotion.. alhamdulilahh.. finally i got one,  with a very affordable price..the colours, the design.. saya sukee~

and isu ‘takde pengapit’ pun dah selesai.. tak perlu pening-pening lagi dah…

Sekarang dah boleh bersedia mental dan fizikal..certainly mase final week mcm ni i’ve to take care more about my skin, makanan kena jage, tidur secukupnya, minum air masak byk-byk, makan madu, jogging, swimming, dan semua yang boleh membantu utk menjaga stamina dan mengurangkan stress.. but one thing i know, i need to go to spa again.. again and again.. 🙂

Tajuk kat atas tu mcm tak leh blah jee.. belum boleh lagi!!

 

 

Advertisements

~ by littlemine on 20/11/2009.

5 Responses to “ok dah boleh kawin dah ;)”

  1. jom p swimming ahad ni..lama x swimming!

  2. salam aidiladha untuk faten n family..
    🙂

  3. love that pre-wed shoot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: