hari-hari terakhir..

Esok..

Aku dah mula bercuti.. cuti sampaiii habis christmas… uhuuuu ;p

Perasaan rase mcm-mcm.. teruja dan berdebar.. lebih kurang 5 hari saje lagi kan..

Final week begini, klu boleh aku nak relaks saje..tapi manalah boleh.. tido pukul 2-3 pagi tu mesti wajib.. semua org nak kawin pon mcm tu kan.. tapi aku akan pastikan sehari sebelum majlis nikah kami, aku nak berehat,relaks dan tido secukupnye.. klu tidak, lesunyeย  muka aku nanti..

Honestly, aku tak sabar nak solosaikan ni semua.. penatlah..penat sungguh..and aku tak sabar-sabar nak berhoney madu bersama si suami nanti.. ๐Ÿ˜‰

Pastinya selepas ini rutin harian aku berubah sama sekali.. Apa yang pasti aku mahu lakukan segalanya bersama-sama.. itu nasihat salah seorang kwn..lakukan segalanya bersama pasangan.. lebih-lebih lagi dalam bersolat.. insyaallah.. aku ingin jadi isterinya yang terbaik.. dan aku berdoa si dia juga suami yang terbaik utk aku.. dan kalian, Doakan yang terbaik buat kami ok.. seperti mana saya mendoakan yang terbaik utk kalian jugak.. ๐Ÿ˜‰

till then, c ya in the next 3 weeks.. i’m getting married soon.. hohohooo

~6 days as bujang~

ย 

and a pre wedding picture to appreciate.. selebihnya saya tunjuk masa reception nanti ye ๐Ÿ™‚

Advertisements

~ by littlemine on 30/11/2009.

6 Responses to “hari-hari terakhir..”

  1. malam ni dtg bawak pizza..jgn nak berlenggang!

  2. Faten, sy doakan yg terbaek utk awk.. Tenang2 ye.. ๐Ÿ™‚ Utk hari2 terakhir ni bnykkan selawat, 3 qul & paling bnyk bace ayat Kursi.. Time nih bnyk sgt syaitan2 yg marah kat awk sbb awk nak dirikan masjid.. =) Semoga selamat semuanyer.. Amiinnn..

  3. cayok cayok..;)

  4. faten..happy kawen…aku happy tgk ko!cyg kamu!

  5. weeeeeee…nak kawen dahh sisi fateen!! happy for u ^^

  6. congratulations faten on ur wedding! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: